Valutaomregner App

Valutaomregner.dk findes også som app i både App Store og Google Play store. App’en er gratis og nem at bruge. Ved at hente vores app har du altid de seneste kurser på mere end 150 forskellige kurser lige ved hånden.

app

Download the Convertthecurrency App

Omregn valuta på rejsen

Når man rejser sker det jo desværre stadig en gang i mellem at man enten ikke har dækning, eller måske befinder sig et sted hvor data er så dyrt at man ikke orker at slå roaming til, fordi man ved at telefonen så bare henter de flere hundrede spam mails, instagram opdateringer og andre notifikationer man er bagud, og så bliver det hurtigt dyrt. Derfor kan det også være svært at besøge valutaomregner.dk via vores website uden adgang til data. Alt dette kommer du udenom ved at benytte vores app der simplethen hedder valutaomregner.dk og findes til både iOS og Android, så du kan bruge den ligemeget om du er til iPhone eller Samsung telefoner.

Hvordan virker vores app?

Med vores app i hånden har du den klassiske omregner som du kender fra hjemmesiden øverst på skærmen, hvor de kan skifte mellem alle de valutakurser du kan komme i tanke om. Derudover kan du også lave en liste lige under omregneren med de kurser du bruger mest, så du faktisk bare skal åbne app’en, kigge på skærmen, og så kender du kursen. Du kan altid tilføje og fjerne kurser fra din favoritliste.

Prøv valutaomregner i Dark Mode

Omregneren findes både i normal mode på iOS, og understøtter også dark mode. Dark mode gør simplethen blot at din app er i sort og andre mørke farver. Hvis du har feedback eller forslag til app’en hører vi gerne fra dig.

Du er også meget velkommen til at dele app’en med venner og familie, så de også kan få glæde af den.