Artikler

Gode valutaråd til næste rejsemål

Valuta

Lige i øjeblikket er der ikke mange rejser at nyde godt af, men det betyder ikke at vi ikke har noget at se frem til. Corona tiden har været hård ved os alle, og det har påvirket mange af de ting vi plejede at gøre, såsom at rejse. Men nu hvor der går lidt længere tid før vi igen kan komme ud at rejse, så kan vi bruge tiden på at spare lidt op.

Sådan kan du spare lidt ekstra op

Der er desværre ikke ret mange rejser at komme på nu om dage. Pandemien har sat en stopper for mange menneskers ønske om at komme lidt væk fra Danmark. Men det er heldigvis ikke en permanent løsning, så imens vi venter på at det igen er muligt at rejse, så kan du med fordel overveje hvad du kan gøre, for at få lidt flere penge på lommen inden afrejse. Hvis du har mulighed for at tage flere vagter på arbejdet, så kunne dette være et forslag. Men hvis ikke, så kan du passende overveje at prøve kræfter med nogle spillemaskiner online. Her har du mulighed for hurtigt at få en god gevinst, som klart vil gøre din kommende rejse lidt federe. Fordelen ved online casino er, at du kan spille en masse sjove spil og have chancen for at vinde penge. Du skal dog være opmærksom på, at det også kan gå den anden vej, og du så mister penge. Så det handler om at være tålmodig, og sætte dig lidt ind i, hvordan de forskellige spil fungerer bedst inden du går i gang.

Husk den rette valuta til rejsedestinationen

Uanset hvordan man sørger for lidt ekstra lommepenge, så kan der spares en hulens masse penge ved at sørge for, at man har den rette valuta til destinationen for at undgå dumme gebyrer. Selvom at Danmark nærmest er fuldstændig pengeløst samfund, så er det langt fra alle lande, som har samme tilgang. Det er brandærgerligt ikke at kunne købe en flaskevand ved den lokale kiosk fordi, at man ikke har kolde kontanter. Det er ligeledes en skam hvis man skal til at hæve på destinationen, da der ofte er ret høje hævegebyrer på udenlandske bankautomater. Her på siden kan du holde dig opdateret med de forskellige valutakurser, hvor du derfra kan regne ud, hvor mange penge du ønsker at tage med til hvor end du gerne vil hen. Dertil kan det godt anbefales, at man holder fast i de udenlandske valutaer når man kommer hjem, da man ofte også skal betale valutagebyr for at omveksle kontanterne. Selv i nabolandet Tyskland kan man nemt rende ind i restauranter, ishuse, genbrugsbutikker og små kiosker, hvor kontanter ikke er en mulighed, og bare fordi, at steder tillader kort, så er det ikke altid den bedste mulighed. Der er stadig mange udenlandske kortransaktioner, som lægger høje gebyrer på ens kort. At tjekke og veksle valuta kan derfor nemt betale sig, da man i sidste ende hurtigt kan spare en del penge.