Artikler

Skal du rejse til sommer? Brug vores valutaomregner-app

Valuta

Vi kender det vel alle sammen. Den behagelige solskinsferie, der er blevet sparet op til i flere år, og som skal byde på intet andet end afslapning og velvære. Eneste malurt i bægeret findes dog i forbindelse med de indkøb, man gør sig undervejs på sin rejse.

Det kan for mange være en evig hovedpine at skulle hovedregne en given pris om til danske kroner og øre, så den rent faktisk er til at forholde sig til. Heldigvis er der råd for dette.

Din smartphone har løsningen

Løsningen skal selvfølgelig – som så mange andre løsninger nu til dags – findes på vores kæreste eje: vores smartphone. Der er nemlig blevet udviklet en masse applikationer, der på ingen tid kan fortælle dig, hvor mange kroner du skal af med, når prisskiltet siger 7,45 euro.

På Valutaomregner.dk, kan du omregne over 150 forskellige valutaer. Dermed skal du altså være noget af en eventyrer for at sætte dine fødder i et land, hvor du ikke kan omregne den lokale valuta til dansk ditto ved hjælp af vores applikation.

En anden hovedpine i forbindelse med udlandsrejser kan i øvrigt være relateret til dataforbrug. Dette kan som bekendt ende ud i en umanerligt dyr regning, og derfor ønsker du naturligvis at minimere dit dataforbrug, mens du er bortrejst fra de hjemlige himmelstrøg.

Dette er dog ingen hindring i forhold til vores to valutaomregnende applikationer. De kan nemlig begge to fungere uden problemer, selvom der ikke er dækning i det område, hvor du befinder dig. De fungerer med andre ord offline, hvilket altså sparer dig for endnu en bekymring.

Nu har du måske siddet et par minutter – mens du har læst denne artikel – og spekuleret over, om disse applikationer nu også fås til lige netop din telefon. Det kan vi heldigvis berolige dig med at sige, at det gør de – naturligvis såfremt du ejer en smartphone. Både Valutaomregner.dk og Valuta+ fås nemlig til både iOS- og Android-telefoner.

Tjek din mobilbank

Foruden de to omtalte applikationer, så kan du gå på opdagelse i en applikation, som vi tør vædde på, du allerede har på din telefon. Nemlig din mobilbank-applikation. Hvad enten du er kunde i Danske Bank, Sydbank eller Jutlander Bank og benytter pågældende banks mobilbank-applikation, kan du finde en valutaomregner-funktion inde i applikationen.

Inden du pakker kufferten og mælkesyrepillerne, skal du dog være opmærksom på føromtalte udfordring med dataforbrug uden for landets grænser. Du bør altså være helt sikker på, at din mobilbank-applikation fungerer uden internetforbindelse, når du står i en tvivlsomt ventileret kiosk på den sydlige halvkugle og skal udregne, hvad en ispind til hvert familiemedlem kommer til at koste dig.